Thebe


Informatie over Thebe


Informatie over Thebe

Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg. Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding, dagbesteding en zorg in woonzorgcentra. Thebe vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie houden, ook als professionele zorg en ondersteuning nodig is.Locatie(s) van Thebe

Locaties in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant en 23 woonzorgcentra, in Alphen, Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Prinsenbeek, Tilburg.

Wat betekent werken/leren bij Thebe

Thebe heeft samen met andere zorgorganisaties in de regio een zij-instroomtraject met de naam SwitchZ. De opleiding laat je kennismaken met meerdere werkgevers in ouderenzorg én gehandicaptenzorg. In deze opleidingsvariant wordt rekening gehouden met eerder verworven competenties zodat jouw opleiding helemaal voor jou op maat gemaakt is. Ook een voordeel is dat je op ieder gewenst moment kunt starten en niet afhankelijk bent van de startdata van een reguliere opleiding.


Contact Thebe

Wil je meer weten over Thebe? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@convivio-zorg.nl.