Amarant


Informatie over Amarant


Informatie over Amarant

Amarant biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking en/of autisme in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen we in verbinding met de cliënt en zijn naasten. Naast zorg en behandeling biedt Amarant kansen en mogelijkheden op het gebied van vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk. We stimuleren en ondersteunen kwetsbare mensen om te leren, te groeien en sterker te worden. Welzijn en geluk vormen onze leidraad.


Locatie(s) van Amarant

Het hoofdkantoor van Amarant bevindt zich aan de Bredaseweg 412, 5037 LH in Tilburg. Amarant heeft verder vestigingen verdeeld over heel Noord-Brabant. Op deze pagina vind je een overzicht van alle vestigingen.

Wat betekent werken/leren bij Amarant

Werken bij Amarant geeft voldoening. Jij bent degene die de kwaliteit van leven van onze cliënten mede bepaalt. We zijn trots op onze medewerkers die dagelijks met veel plezier hun werk doen. We organiseren iedere maand een infomarkt in Tilburg of Breda. Iedereen is welkom; of je nou een doorgewinterde professional bent, oriënterend op de arbeidsmarkt of uit wilt zoeken of werken in de zorg bij je past. Vragen over vrijwilligerswerk beantwoorden we natuurlijk ook graag!


Contact Amarant

Wil je meer weten over Amarant? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@amarant.nl.