De Drie Notenboomen / Thomashuis


Informatie over De Drie Notenboomen / Thomashuis


Informatie over De Drie Notenboomen

Wij zijn De Drie Notenboomen. Wij maken de gezondheidszorg persoonlijker, leuker en goedkoper. Als franchiseorganisatie ontwikkelen wij hiervoor kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen. Keuzevrijheid, ondernemerschap en aandacht voor de mens staan centraal in alles wat we doen. Zo slagen we erin om zorg te organiseren zoals we het voor onszelf zouden willen.


Wat is er uniek aan werken in een Thomashuis?

Een Thomashuis is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Elk huis wordt gerund door een stel zorgondernemers die ook in het Thomashuis wonen. De focus in elk Thomashuis ligt op een zo gewoon mogelijk leven. Respect voor elkaar, gezelligheid en warmte worden overal hoog in het vaandel gedragen.Welke locaties zijn er van het Thomashuis?

Er zijn 118 vestigingen verspreid over heel Nederland.


Locatie(s) van De Drie Notenboomen

De Drie Notenboomen heeft vier franchiseformules die verschillende locaties hebben: - De Thomashuizen: In een Thomashuis wonen 8 à 9 bewoners met een verschillende zorgvraag. De Thomashuizen is een kleinschalige woonvoorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Er zijn 118 Thomashuizen verspreid over heel Nederland. - De Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met geheugenproblemen. Er zijn 41 Herbergiers verspreid over heel Nederland. - De ZorgButler is een woonconcept voor zelfstandig wonende ouderen met een zekere zorgvraag. De eerste ZorgButler opende in 2017 in Rotterdam. - Thomas Op Kamers is een woonconcept voor zelfstandig wonende volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. Thomas Op Kamers ging in 2017 van start in Rotterdam.


Hoe ziet werken/ leren eruit bij een Thomashuis?

In een Thomashuis werken mensen met gezond verstand en liefde voor de medemens. Ze haasten zich niet en volgen het ritme van de bewoners. Ze zijn creatief en durven verantwoordelijkheid te nemen. Hun tijd gaat maximaal naar aandacht en minimaal naar papierwerk. Thomashuis-medewerkers hebben een groot hart, voor anderen en voor zichzelf. Samen koken, spelletjes spelen, wandelen, voorlezen, grapjes maken, … deze doodgewone dingen zijn een fundamenteel onderdeel van het werken in een Thomashuis.


Meer informatie Thomashuis

https://www.thomashuis.nl/vacatures