De Wever


Informatie over De Wever


Informatie over De Wever

Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding. Maar niet zomaar. Geluk en woonplezier staan daarbij centraal. Onze missie is van elke dag een mooie dag maken. Met elkaar en vóór elkaar. Werk jij met je hoofd én met je hart? En maak jij het verschil tussen een voorzichtige glimlach en een stralend gezicht? Dan komen we graag met jou in contact.
Locatie(s) van De Wever

De Wever heeft verschillende locaties verspreid over Tilburg. Van 'rust en spiritualiteit' tot 'levendig en altijd wat te doen'. De woonzorg- en behandelcentra van De Wever hebben ieder hun eigen profiel, maar hebben allemaal gastvrijheid in een informele en huiselijke sfeer voorop staan. Op deze pagina vind je een overzicht van alle vestigingen.

Wat betekent werken/leren bij De Wever

Wil je graag werkend leren? Dan is duaal onderwijs of een BBL-opleiding (beroepsbegeleidende leerweg) iets voor jou. Als leerling krijg je bij ons een leerarbeidsovereenkomst. Je werkt dan gemiddeld 28 uur per week mee op een van onze afdelingen, en daarnaast volg je een opleiding. Klinkt dat als muziek in je oren? Solliciteer dan naar de functie leerling-verzorgende niveau 3, leerling-verpleegkundige niveau 4, of deeltijdplaats hbo-v. Deze vacatures staan altijd open, de BBL-opleiding start meerdere keren per jaar.


Website De Wever

Wil je meer weten over De Wever? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@dewever.nl.