Koraal


Informatie over Koraal


Informatie over Koraal

"Meedoen in de samenleving. Wonen op een manier die bij je past. Een school of werkomgeving vinden waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Dat wil toch iedereen. We streven allemaal naar geluk en welbevinden. Meedoen, mensen ontmoeten, groeien zijn daarbij van wezenlijk belang. Bij Koraal werken wij daar dagelijks aan, samen met de mensen die onze ondersteuning in hun leven van alledag nodig hebben."

Onze missie is dat ieder mens op zijn manier moet kunnen meedoen in de samenleving. Onze visie sluit daarop aan: Samen op eigen kracht!


Wat betekent werken/leren bij Koraal

Opleidingen bieden wij nu aan in de vorm van een BBL-traject of een HBO-duaaltraject.


Locatie(s) van Koraal

Wij hebben locaties in Noord Brabant en in Limburg.

Kernactiviteiten Koraal

De kernactiviteiten van Koraal liggen in de domeinen wonen, leren en werken en zijn:

  • Gehandicaptenzorg, waaronder het observeren en vervolgens behandelen van kinderen en jongeren (met een licht verstandelijke beperking) en 24-uurs zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
  • Jeugdhulp, zoals jeugdhulpverlening en specialistisch onderwijs aan jonge, in principe normaal begaafde kinderen tot 12 jaar met (ernstige) ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen.
  • (voortgezet) Speciaal onderwijs voor kinderen en jongeren met ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen.
  • Onderwijs-zorgarrangementen
  • Arbeidsintegratie (participatie) voor jongeren en jong volwassenen met leer-, gedragsproblemen en/of ontwikkelingsstoornissen.
  • Maatschappelijke opvang en hulpverlening aan zwerfjongeren.Contact Koraal

Wil je meer weten over Koraal? Meer informatie vind je op de website .