RIBW


Informatie over RIBW


Informatie over RIBW

RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een psychische of psychiatrische aandoening. Met onze gedegen, professionele en totale aanpak zijn wij voor onze cliënten partner in herstel. Wij werken aan duurzaam herstel. Daarom komen bij ons alle leefgebieden aan bod: wonen, daginvulling/ werken, sociale relaties, financiën en gezondheid


Locatie(s) van RIBW

Het werkgebied van RIBW is Tilburg en omstreken: Dongen, Goirle, Gilze-Rijen, Hilvarenbeek, Heusden, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Sprang Capelle, Tilburg en Waalwijk.

Wat betekent werken/leren bij RIBW

RIBW Brabant heeft aantrekkelijke functies en biedt een fijne werkomgeving. Goed werkgeverschap vinden we belangrijk, hoe we dit zien lees je in dit artikel. De resultaten van die inspanningen zijn ook dit jaar weer beloond: RIBW Brabant bezit de beste werkgever Award 2018 van Effectory en Intermediair.


Contact RIBW

Wil je meer weten over RIBW Brabant? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@ribwbrabant.nl.