Stichting Katharina Kasper


Informatie over Stichting Katharina Kasper


Informatie over Stichting Katharina Kasper

De missie van de stichting Katharina Kasper is, op basis van het evangelie, mensen in nood te helpen Dit doet zij door professionele zorg en dienstverlening, waaronder behandeling, te bieden aan mensen met een beperking (verstandelijk, lichamelijk of psychiatrisch) en mensen met een psychosociaal en / of verslavingsprobleem. Ook bieden wij verpleging en verzorging aan thuiswonende zieken, gehandicapten en ouderen.


Locatie(s) van Stichting Katharina Kasper

Hoensbroek, Sittard, Schinveld.

Wat betekent werken/leren bij Stichting Katharina Kasper

Wij werken met dynamische teams met professionals binnen een organisatie die in ontwikkeling is. We staan voor kwaliteit in de zorg. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en professionele medewerkers. Mannen en vrouwen met passie voor de menslievende zorg. De balans tussen werk en privé moet kloppen. Een dag heeft immers meerdere verplichtingen. Een goede balans in jezelf zorgt weer voor goede zorg aan onze cliënten. Wij schenken waarde aan een goed arbeidsklimaat.


Website Stichting Katharina Kasper

Wil je meer weten over Stichting Katharina Kasper? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@katharina-kasper.nl.