SVRZ


Informatie over SVRZ


Informatie over SVRZ

Als je bij SVRZ komt werken vinden wij het belangrijk dat je hart hebt voor de cliënt en passie voor je werk. Gedurende 3 maanden kan je nagaan of de zorg inderdaad passend voor jou is. Je wordt ingezet op een locatie waarbij je ondersteunend werk verricht op een groepswoning binnen één van de SVRZ locaties. Je kan worden ingezet bij cliënten met lichamelijke beperkingen en cliënten met dementie. De cliënten met een lichamelijke beperking wonen voornamelijk in woongroepen van 6 tot 8 cliënten. Cliënten met dementie wonen in een groepswoning van 6 á 7 cliënten. Na 2,5 maand vindt er een evaluatie plaats en kijken we of je kan doorgroeien naar Opleiding tot helpende (plus) of verzorgende IG.Locatie(s) van SVRZ

We hebben opleidingsplaatsen op alle locaties in de omgeving van Terneuzen, Middelburg, Domburg, Heinkenszand, Goes of Tholen.

Wat betekent werken/leren bij SVRZ

De totale opleiding duurt 3 jaar, waarbij de uren bespreekbaar zijn tussen de 18 en 32 uur per week. Je werkt volgens een wisselend rooster, waarbij je voornamelijk dag en avonddiensten werkt en ook inzetbaar bent in weekenden en op feestdagen. Het rooster is telkens voor 3 maanden bekend, waarbij je zelf in overleg met je collega’s je diensten kan inplannen. Je weet dus ruim van tevoren je diensten. Daarnaast ga je één dag per week naar school, waarvan een gedeelte doorbetaalde lestijd is. Gedurende de opleiding wissel je ieder half jaar van afdeling binnen de voor jou vaste locatie. Je volgt de opleiding bij Scalda of Hoornbeeck. Tijdens de opleiding leer je naast de theorie die bij de opleiding hoort, in de praktijk cliënten te ondersteunen waar en wanneer dit nodig is. De kwaliteit van het dagelijks leven van de cliënt staat altijd centraal. Tijdens de opleiding krijg je begeleiding op de werkvloer maar ook van een praktijkopleider.


Contact SVRZ

Wil je meer weten over SVRZ? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via jobcare@svrz.nl.