Zorggroep ter Weel


Informatie over Zorggroep ter Weel


Informatie over Zorggroep ter Weel

Zorggroep Ter Weel ondersteunt ouderen op het gebied van zelfredzaamheid, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Indien opname in een van de woonzorgcentra noodzakelijk wordt blijft de cliënt en diens familie in regie om deze periode zo aangenaam mogelijk te beleven, binnen de begeleidings- en behandelmogelijkheden die er zijn.
Locatie(s) van Zorggroep ter Weel

De woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel zijn gevestigd in Goes, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke. Alle locaties van Ter Weel stralen sfeer, een eigen identiteit en Zeeuws DNA uit door o.a. de inrichting, styling en bejegening. De woonzorgcentra zijn zo ingericht, dat welzijn voor (kwetsbare) ouderen en kleinschalig wonen (in een grootschalige setting) alle aandacht krijgen. De cliënt blijft in regie en er wordt belevingsgerichte zorg aangeboden.

Wat betekent werken/leren bij Zorggroep ter Weel

Een baan in de zorgsector is mensenwerk. Vind je het prettig om met mensen om te gaan en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is werken in de zorg iets voor jou! Bij Zorggroep Ter Weel zijn er verschillende stage- en leermogelijkheden. BBL-opleidingen duren gemiddeld 3 jaar en starten bij aanvang van het nieuwe schooljaar. Iedere week heb je een vaste lesdag, daarnaast heb je een leer- arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week. Je werkt naast je schooldagen volgens een onregel- matig rooster. Dat wil zeggen dat je ook in de week- enden, feestdagen, avond- en nachturen bereid moet zijn om te werken. Gedurende de opleiding word je twee tot drie keer overgeplaatst naar een andere af- deling, zodat je met diverse soorten zorgverlening in aanraking komt. Tijdens de opleiding sta je het eerste jaar boventallig en ontvang je een leerlingensalaris conform de CAO VVT. Zij instromers en herintreders worden betaald in FWG 30 conform de CAO VVT.


Website Zorggroep ter Weel

Wil je meer weten over Zorggroep ter Weel? Meer informatie vind je op de website . Ben je geïnteresseerd in een werk-leer-traject? Neem dan contact op met ons op via info@terweel.nl.