ZuidZorg


Informatie over ZuidZorg


Informatie over ZuidZorg

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie, wij leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van onze cliënten. Daarin zijn wij uniek in Zuidoost Brabant. Wij werken met gekwalificeerde en professionele medewerkers die wij de ruimte geven om de zorg geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten. Of het nu gaat om het leveren van zorg in een druk gezin, bij alleenstaande ouderen, in de drukke stad of op het platteland. Jong en oud zijn bij ons aan het juiste adres voor zorg en ondersteuning aan huis.


Locatie(s) van ZuidZorg

ZuidZorg is actief in Zuidoost Brabant in de volgende plaatsen: Aalst, Bergeijk, Best, Bladel, Borkel & Schaft, Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Casteren, Cranendonk, Dommelen, Duizel, Eersel, Eindhoven, Gastel, Geldrop, Gerwen, Hapert, Heeze, Hoogeloon, Hooge Mierde, Hulsel, Knegsel, Lage Mierde, Leende, Luyksgestel, Maarheeze, Middelbeers, Nederwetten, Netersel, Nuenen, Oerle, Oirschot, Oostelbeers, Reusel - de Mierden, Riethoven, Soerendonk, Son & Breugel, Steensel, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven, Vessem, Waalre, Westelbeers, Westerhoven, Wintelre.

Wat betekent werken/leren bij ZuidZorg

Werken in de wijkzorg is leuk, uitdagend en afwisselend! Onze cliënten maken ons werk bijzonder. Je komt bij heel veel verschillende mensen over de vloer, van jong tot oud, van volksbuurt tot villawijk. Zelf kunnen beoordelen wat het beste is voor je cliënt. En weet je wat zo fijn is? Je kunt altijd terugvallen op een klein zelfsturend team van collega’s die - net als jij – hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!Website ZuidZorg

De website voor ZuidZorg is www.werkenbijzuidzorg.nl